Υποδομή

Κτηριακές εγκαταστάσεις

Το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου – Γεώργιος Ηλιόπουλος έχει σχεδιαστεί και εξοπλιστεί για να μπορεί να λειτουργεί όλο το χρόνο.  Εκτός από τους συνεδριακούς χώρους υπάρχουν γραφεία διοικήσεως, ειδική αίθουσα για τον Τύπο, αίθουσα Internet, και ιατρείο. Το Κέντρο κλιματίζεται στο σύνολό του και έχει πλήρες σύστημα πυροπροστασίας. Όλοι οι χώροι για το κοινό είναι προσβάσιμοι σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο περίβολος του Κέντρου διαθέτει χώρους σταθμεύσεως 150 οχημάτων και περίφραξη ασφαλείας η οποία διευκολύνει την εποπτεία του χώρου προσφέροντας αίσθηση πρόσθετης ασφάλειας στους συνέδρους.

Βιβλιοθήκη

DSC_1Από τις αρχές του 2014, η βιβλιοθήκη του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου είναι στη διάθεση του κοινού.

Βασικός πυρήνας της Βιβλιοθήκης είναι η βιβλιογραφία για  τη Μήλο. Περιλαμβάνει βιβλία ευρείας θεματολογίας αλλά κυρίως Γεωλογίας και Μεταλλείας, ως και τίτλους για τη μεταλλευτική και γενικότερη ιστορία, τη λαογραφία, τον πολιτισμό και τον τοπικό τύπο του Νησιού. Κατάλογος των βιβλίων υπάρχει στη Βιβλιοθήκη, αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή με κλίκ ΕΔΩ.

Η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, είναι καθημερινή κατά τις εργάσιμες ώρες, χωρίς να αποκλείεται το άνοιγμά της και σε άλλες ώρες σε ειδικές περιπτώσεις, κατόπιν τηλεφωνήματος στο τηλ. 22870.23850 η στο   693.227.2572.

Τεχνική Υποστήριξη

Απολύτως απαραίτητος όρος για την επιτυχή διεξαγωγή ενός συνεδρίου είναι η άρτια τεχνολογική υποστήριξη. Τον όρο αυτόν καλύπτει απόλυτα το Κέντρο, προσφέροντας πλήρη εξυπηρέτηση των συνέδρων με τα σύγχρονα οπτικοακουστικά και τηλεπικοινωνιακά μέσα τα οποία διαθέτει.